Over Designfix

Persoonlijk advies, enthousiasme en inlevingsvermogen zijn de kernwaarden van DesignFix. Ongeacht uw vraag of idee, wij denken graag met u mee. Samen met u en onze visie & ideeën komen we tot uw droominterieur.

Als uw partner doen wij meer dan ontwikkelen, leveren en installeren. We ontzorgen. Is het de eerste keer voor uw bedrijf of afdeling, of heeft u simpelweg niet de tijd om het gehele project te begeleiden? DesignFix zorgt dat alles van ontwerp tot oplevering geregeld is.

Uw specialist voor een nieuw interieur. Of het nu een nieuwe keuken betreft of het maken van een compleet winkelinterieur, bij ons bent u aan het juiste adres. Gevestigd in Veldhoven, maar werkzaam in geheel Nederland.

Als wij denken aan interieurwerken, dan begrijpen wij dat dit een enorm breed gebied betreft. Een winkel-, zorg- of kantoorinterieur wordt niet bepaald door het samenvoegen van verschillende onderdelen. Alle elementen moeten samen het interieur maken. Het beste van twee werelden – vakmanschap in combinatie met de nieuwste (technische) ontwikkelingen.

Een selectie van onze projecten zien? Klik hier

DesignFix, uw partner voor een nieuw interieur!